Vásárló belépés

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Hírek

2016.03.23 14:16
Lakásfelújításhoz keresse a Sika Shop termékeit!

Áruházunk többek között számtalan, lakásfelújításkor használatos termékkel várja Önt. Betonjavító és betonvédő anyagainkkal felléphet a repedések ellen, vízszigetelő termékeinkkel pedig biztosíthatja a falak maximális szárazságát. Adalékszereink között megtalálja a fagyásgátlókat, kötésgyorsítókat, utókezelő szereket és betonoldókat is.

Vásárolhat nálunk csemperagasztót, fugázóanyagot és egyéb hidegburkolási termékeket, bel- és kültéri felületekre egyaránt. Kínálatunkban megtalálja a műgyanta bevonatokat is, melyek padlóburkolataink alatt alapozó, felületkiegyenlítő és profil helyreállítási feladatot látnak el.

Szerkezetmegerősítő rendszereinkkel és korrózió elleni védőbevonatainkkal a lakásfelújítás során biztosíthatja az időtállóságot. A Sika Shopban ezen kívül vásárolhat a parkettaragasztót és a tetőszigetelő anyagokat, valamint a homlokzat- és védőburkolati rendszert is.

Amennyiben lakásfelújítást tervez, tekintse meg termékeinket, hiszen nálunk mindent megtalál, amire szüksége lehet a különféle munkafolyamatok gyors és hatékony elvégzéséhez!

Webáruház készítés