Vásárló belépés

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Hírek

2016.12.19 9:50
Tömítőanyagok a fürdőszobában

A tömítőanyagok fürdőszobai felhasználása általános – de miért van rájuk szükség? Erre több válasz is van!

• A tömítőanyagok használata elsősorban azért fontos, mert ez akadályozza meg, hogy a különböző résekbe beszivárogjon a víz, ezzel esetlegesen penészesedést idézve elő a helyiségben. A hiányzó vagy hibás tömítések miatt egészen a falakig hatolhat a víz!


• A falburkolat és a felszerelt berendezések (zuhanytálca, mosdókagyló) találkozásánál elsősorban a rés tömítésére szolgálnak a fenti okból kifolyólag, de ha a burkolat a felszerelt tárgy mögött nem folytatódik, akkor biztonsági szempontból is szerepük van, ugyanis megakadályozzák a csempe széle által okozott sérüléseket a takarítások alkalmával.


• Külcsín tekintetében sem mindegy, hogy egyenletes felületet látunk-e, vagy résekkel szembesülünk, ahova nem csak a víz, de különféle szennyeződések is bejuthatnak

Az igazán tiszta és problémamentes fürdőszobához szükség van a tömítőanyagokra is! Ha a legjobb típusokat szeretné megvásárolni, akkor érdemes szétnéznie kínálatunkban!

 

Ajánlott Sika tömítőanyagok:

- Sikasil C: semleges szilikon tömítőanyag. Egykomponensű, semlegesen térhálósodó, szilikon tömítőanyag. Fungicidet tartalmaz (penészedés mentes)

 

- Sanisil: esetsavas, szaniter szilikon tömítőanyag

 

- Sikaflex-11 FC: poliuretán kötőanyagú ragasztó- és tömítőanyag.

 

Webáruház készítés