Vásárló belépés

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Hírek

2016.12.19 9:53
Amit a hidegburkolásról tudni érdemes


A hidegburkolás tulajdonképpen a csempék, járólapok, kövek lerakását jelenti, amely szakértelmet igényel és nagyon fontosak a megfelelő eredmény érdekében, a kiváló minőségű anyagok, eszközök használata.


Hidegburkolást nem csupán konyhában, előszobában és fürdőben szokás használni, hanem egyre népszerűbb megoldások közé tartozik a nappaliban is. Önmagában a csempe hideg érzetet ad, ezt a burkolattípus neve is jelzi, azonban ha padlófűtést használunk, esetleg úgyis szőnyegeket terítünk le, akkor tökéletes megoldás a lakóhelyiségekbe is. Azonban nem csak a hidegburkolat kiválasztására kell időt szánnunk, hanem a megfelelő rögzítő anyagokra is érdemes figyelmet szentelnünk. Régebben maltert használtak a csempék rögzítéséhez, ma már jobbnál jobb ragasztók felelnek ajárólapok stabilitásért és az időtállóságért. Az általános fugázó anyagok is kiváló anyagösszetétellel rendelkeznek és több féle színben is választhatóak.


Válasszon Ön is kiváló minőségű fugázó anyagainkat hidegburkoláshoz, aljzatkiegyenlítőink és csemperagasztóink biztosan a hasznára lesznek! Érdeklődjön megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Ajánlott hidegburkoláshoz használható Sika anyagok:

- Sika Ceram-225: Magas minőségű, felxibilis tulajdonságú, vékonyágyazatú, C2TES1 osztályú csemperagasztó.

 

- Sika Ceram CleanGrout: Kerámiaburkolatok felxibili, nagyteljesítményű cementes fugázó anyaga, a burkolólapok közötti hézagok kitöltésére.

 

- Sika Ceram LatexGrout: Szintetikus gumi adalékszer cementbázisú fugázóanyagokhoz. 

 

- SikaTop Seal 107: vízzáró készhabarcs. Kétkomponensű, rugalmas vízzáró készbaracs, ragasztott kerámiai burkolat alatti szigeteléshez.

Webáruház készítés