Vásárló belépés

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Termék részletekSika Boom-587 All Seasons négyévszakos duzzadó poliuretán hab

-10%
Sika Boom-587 All Seasons négyévszakos duzzadó poliuretán hab
4 284 Ft(nettó:3 373 Ft/db)
Akció: 3 854 Ft(nettó:3 035 Ft/db)
Kezdete: 2023.03.14   A készlet erejéig!
A speciális formulájának köszönhetően feldolgozható hideg felületre, alacsony hőmérsékleten, miközben megtartja hab szerkezetét. A megszilárdult hab vágható, formázható, csiszolható és festhető. Bel- és kültéri használatra.
 • TERMÉKLEÍRÁS

  A Sika Boom®-587 All Seasons egy egykomponensű, öntáguló, poliuretán hab minden évszakra. A speciális formulájának köszönhetően feldolgozható hideg felületre, alacsony hőmérsékleten, miközben megtartja hab szerkezetét. A megszilárdult hab vágható, formázható, csiszolható és festhető. Bel- és kültéri használatra. Hőmérsékleti tartomány -10 °C és +35 °C között.
  FELHASZNÁLÁS

  ▪ Rések és üregek feltöltése, szigetelése
  ▪ Ablak- és ajtókeret körüli hézagok feltöltése
  ▪ Hang, hideg és huzat elleni szigetelés
  ▪ Cső- és vezetékáttörések körüli hézagok feltöltése
  JELLEMZŐK / ELŐNYÖK

  ▪ Hőmérsékleti tartomány -10 °C és +35 °C között
  ▪ Professzionális feldolgozás kinyomópisztollyal
  ▪ Nagyfokú hőszigetelő képesség
  ▪ Hatékony hangszigetelés
  ▪ Jól tapad számos építőanyaghoz
  Kiadósság: 750 ml-es flakon:

  Habhozam kb. 42 liter
  Feltölthető hézag hossza* kb. 33 méter
  *20 x 50 mm-es hézag esetén
  szilárdulási idő: Teljes kikeményedés 24 óra elteltével.
  Vágási idő: kb. 40 perc (ezután egy 30 x 60 mm-es hurka vágható)
  Fogásbiztos: kb. 9 perc

  FELHASZNÁLÁSI TUDNIVALÓK

  ALAPFELÜLET ELŐKÉSZÍTÉS
  Az alapfelület legyen tiszta, ép, szilárd és olajtól, zsírtól, portól, laza vagy homokolódó részektől mentes. A festékbevonatot, a cementiszapot és a gyengén tapadó szennyeződéseket távolítsa el. A Sika Boom®-587 All Seasons jól tapad alapozó és/vagy aktivátor nélkül is.

  KEVERÉS

  A Sika Boom®-587 All Seasons flakont használat előtt alaposan, legalább 20 másodpercig rázza fel. Feldolgozás közbeni hosszabb várakozás után ismét rázza fel.

  FELHASZNÁLÁSI ELJÁRÁS / ESZKÖZÖK

  Miután felrázta, távolítsa el a kupakot és a gyűrű fedelét a Sika Boom®-587 All Seasons flakon tetejéről. Csavarja fel a Sika Boom®-587 All Seasons flakont a kinyomópisztoly menetére. A kinyomott hab mennyiségét a ravaszra kifejtett nyomással vagy a kinyomópisztoly adagoló csavarjával szabályozhatja. A mélyebb hézagokat több rétegben töltse fel. Hagyjon minden réteget kellően kitágulni és megszilárdulni, mielőtt vízzel előnedvesíti a következő réteg feldolgozásához. Csak részben töltse fel a réseket/üregeket, mivel a hab kötés közben kitágul. Amennyiben függőleges / vízszintes épületelemek ragasztásához használja, az elemeket ideiglenesen ki kell támasztani, míg a hab teljesen megköt. Csak akkor távolítsa el a flakont a kinyomópisztolyból,
  ha az teljesen kiürült. A flakon korai eltávolítása a hab kifröccsenését eredményezheti. Használat után Sika Boom® Cleaner-rel tisztítsa meg a kinyomópisztolyt. A flakon eltávolítása után, ha elmulasztja az alapos tisztítást Sika Boom® Cleaner-rel, tönkremehet a kinyomópisztoly.
 • Gyártó
  Sika
  Tömeg
  1 kg/db
Webáruház készítés